La qualitat de l'aire a Catalunya

Consulta de valors per estació

Aquí pots veure les mitjanes anuals dels darrers 5 anys de tots els contaminants mesurats en un punt de mesurament. Cal triar una zona de qualitat de l'aire (ZQA), un punt de mesurament d'aquesta zona i un any. A continuació, si cliques a "Cerca" apareixeran tots els contaminants mesurats en aquesta estació durant l'any seleccionat i la seva mitjana, juntament amb la mitjana anual dels 4 anys anteriors per veure'n l'evolució, sempre i quant es disposés de mesures.

Si cliques una casella de la columna de la dreta ("Gràfics"), apareixerà el gràfic d'evolució de la mitjana anual del contaminant, acompanyada d'un codi de colors per distingir si cada mitjana és considerada vàlida per a l'avaluació quantitativa (o mesurament fix, F), si només es pot tenir en compte a nivell indicatiu (i) o si no es pot considerar per avaluar la qualitat de l'aire perquè la dada no té la qualitat exigida per la legislació (N).

Si cliques a "Llegenda" trobaràs una explicació de les abreviacions utilitzades. A la pestanya "Resum anual per zones" hi trobaràs una Glossari amb les explicacions sobre els estadístics i la legislació vigent.